top of page

Producten

Ik werk met zorgvuldig geselecteerde huidverzorgingsproducten die niet op dieren zijn getest en die zoveel als mogelijk bijdragen aan een groene omgeving zonder hierbij in te boeten op de kwaliteit van de werkstoffen. 

De huidverzorgingslijn van Tyró sluit perfect aan bij de visie van The Salon by Co. Oorspronkelijk ontwikkeld door plastisch chirurg dr. A. Molenaar, heeft Tyró een wetenschappelijke basis en draagt niet voor niets de slogan ’The science to create a perfect skin'. Inmiddels is Tyró al meer dan 25 jaar een gevestigde naam en heeft het team van farmaceuten, dermatologen en voedingsdeskundigen een complete lijn aan producten ontwikkeld. Zodat elke huid de optimale verzorging en conditie kan krijgen. De filosofie van Tyró is dat de huid niet alleen van buiten, maar ook van binnenuit verzorgd moet worden om het optimale resultaat te bereiken.

 

Tyró heeft het revolutionaire NCPi-systeem ontwikkeld, een inside-out en outside-in huidverzorgingssysteem dat een complete huidverzorging biedt. Met de Cosmeceuticals behandelt u de huid van buitenaf, en met de Nutraceuticals (supplementen) voedt u de huid verder van binnenuit. De Phytoceuticals en ingrediënten in alle huidverzorgingsproducten werken niet alleen op de opperhuid, maar zelfs in de diepere huidlaag (de lederhuid) waar huidverbeterende processen gestimuleerd worden. Uw huid kan zichzelf weer optimaal herstellen, vernieuwen en beschermen

foto producten 2.0.jpeg
foto 2 producten judith.JPG
foto producten 4.0.jpeg
foto producten 3.0.jpeg
bottom of page